Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που παραλάβατε για ένα διαφορετικό προϊόν ή σχέδιο μέσα σε 15 ημέρες από την παραλαβή της αρχικής σας παραγγελίας, μπορείτε να το αποστείλετε με οποιαδήποτε εταιρεία ταχυμεταφορών.* Τα έξοδα του courier για την επιστροφή και αποστολή καινούργιου προϊόντος τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

Σε περίπτωση που ο πελάτης για προσωπικούς λόγους θέλει να επιστρέψει το προϊόν, χωρίς να γίνει η αντικατάσταση του, θα επιβαρυνθεί τα έξοδα επιστροφής(Βλ. υπαναχώρηση).

Διαδικασία επιστροφής για αλλαγή προϊόντος :

Αν επιθυμείτε αλλαγή, μας στέλνετε πίσω το δέμα με την κούριερ που επιθυμείτε με χρέωση αποστολέα/πελατη.

Πριν προχωρήσετε στην αποστολή πρέπει να έχετε επικοινωνήσει με το κατάστημα τηλεφωνικά ή μέσω email και οι υπεύθυνοι να σας κατευθύνουν αναλογα.

Το δέμα σας πρέπει να περιέχει την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς & και το προϊόν να είναι σε αρίστη κατάσταση χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί ή να του έχουν αφαιρεθεί καρτελάκια/ προστατευτικά.

*Η επιστροφή προϊόντων μπορεί να γίνει και με τη φυσική παρουσία του πελάτη στο κατάστημα μας.

Προϋποθέσεις επιστροφής :

1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί,

2. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή της παραγγελίας,

3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ) & να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την αποστολή του προϊόντος, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης και – μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί – να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε . Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη & πρέπει να εξοφλούνται κατευθείαν απο εσάς στην κούριερ .

Σε περίπτωση που έχουν χρεωθεί έξοδα μεταφορικών (για πελάτες όπου το προϊόν της παραγγελίας τους κοστίζει κάτω από 100€) δεν επιστρέφεται το ποσό που επιβαρύνθηκε η παραγγελία .

Διαδικασία επιστροφής υπαναχώρησης :

Στην περίπτωση υπαναχώρησης μας στέλνετε πίσω το δέμα με οποιαδήποτε κούριερ επιθυμείτε στην έδρα μας , με δική σας χρεώση των εξόδων αποστολής*.

Το δέμα σας πρέπει να περιέχει την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς .

Σε κάθε περίπτωση το ποσό θα επιστρέφεται στην κάρτα από την οποία έγινε η αρχική αγορά.

*Στην περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρίας(κατασκευαστικό ελάττωμα προϊόντος, λάθος αποστολή προϊόντος) η εταιρεία αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής . Στην περίπτωση που στείλετε το δέμα με χρέωση δική μας θα σας αφαιρεθούν τα μεταφορικά απο την επιστροφή του ποσού.

*Η επιστροφή προϊόντων μπορεί να γίνει και με τη φυσική παρουσία του πελάτη στο κατάστημα μας.

Προϋποθέσεις επιστροφής :

1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί,

2. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών,

3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, κ.ο.κ) & να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Αν χρειάζεστε Βοήθεια για την διαδικάσια μπορείτε να επικοινωνείτε με το καταστημα στις εργάσιμες μέρες και ώρες(Δευτέρα-Σάββατο 9:30-14:00) στο 2109564960 , εκπρόσωπος μας θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας εύκολα & γρήγορα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

“ΜΠΙΣΤΑΣ”

Φιλαρέτου 86
Καλλιθεα, Αθηνα
Τ.Κ: 17672
Τηλ: 210956496

Σημείωστε ότι :

Τα προϊόντα καταφθάνουν στην εταιρία μας με δική σας ευθύνη, θα πρέπει λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά με προσοχη και δεν μπορεί να υποστούν φθορά στο δρόμο!

Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται κατά την επιστροφή τους στη εταιρεία.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, θα πρέπει να σας το στείλουμε πίσω.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί με κούριερ και εχετε βαλει χρέωση δική μας, θα πρέπει να σας το στείλουμε πίσω.

Η εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προϊόντα που έχουν επιστραφεί σε εμάς κατά λάθος.

Σας συνιστούμε να κρατήσετε το αποδεικτικό & τον αριθμό αποστολής του κούριερ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής σας.

Η εταιρία υποχρεούται να επιστρέψει στον καταναλωτή, το ταχύτερο δυνατόν και το αργότερο εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών, το ποσό το οποίο οφείλει στον αγοραστή. Η προθεσμία αρχίζει από την ημέρα που η εταιρία έλαβε το προιον και επιβεβαιωθηκε απο το καταστημα μας.

*Η επιστροφή προϊόντων μπορεί να γίνει και με τη φυσική παρουσία του πελάτη στο κατάστημα μας.